grästrimmer, trimmer och röjsåg i Stockholm

Trimmer & röjsåg i Stockholm

När du snabbt vill snygga till efter gräsklipparen är en grästrimmer ett fantastiskt verktyg. Gräs runt träd och gångar klipper du lätt och rätt med våra grästrimmers.

Har man större buskage eller mindre träd som behövs fås bort är en röjsåg det perfekta verktyget. De är alltid välbalanserade så att man orkar längre pass med maskinen. Med en röjsåg blir det inte bara bra utan det kommer gå fort att bli klar med arbetet i trädgården eller skogen.

Vi tillhandahåller just den grästrimmer eller röjsåg i Stockholm du behöver för att göra i ordning din trädgård runt gångar och träd eller buskage.

För att du skall hitta rätt grästrimmer eller röjsåg i Stockholm har vi maskiner från flera ledande märken som Husqvarna, Stihl, Hitachi och Stiga.

Vi erbjuder dessutom service och reparationer på alla våra märken.

En välskött trädgård ger alltid ett bra intryck. För mer information ang. våra grästrimmers och röjsågar så slå en signal eller skicka ett mail till mikael@sodermalms-tradgardsmaskiner.se

Grästrimmer

Vi saluför dessa märken:

Att tänka på vid köp av röjsåg

Som med alla andra trädgårdsmaskiner är det viktigt att man innan köpet tänker efter vad man ska använda röjsågen till. Ska den användas till enklare arbeten som gräs och ogräs behövs inte en lika stor och kraftfull röjsåg som om man ska rensa stora områden med exempelvis små träd och mycket sly och snår.

Om man ska röja på större områden och använda röjsågen långa stunder åt gången är det viktigt att man inte köper en röjsåg som är för tung. Det kommer både försvåra arbetet och slita onödigt mycket på kroppen. Då är det viktigt att man skaffar en modell som är bekväm, lagom tung och som uppfyller de krav man ställer på sin röjsåg. Vi hjälper dig gärna hitta rätt röjsåg för just dig, välkommen till Södermalms Trädgårdsmaskiner!

Välja rätt grästrimmer

Även grästrimmers tillverkas såklart i olika modeller och utföranden. En grästrimmer lämpar sig till enklare arbeten än en röjsåg, exempelvis för att klippa kanterna på gräsmattan där gräsklipparen inte kommer åt.

Det finns grästrimmers med både böjda och raka riggrör. En grästrimmer med böjt riggrör passar bäst för att trimma gräsmattan eller exempelvis rabatter eller liknande. En grästrimmer med rakt riggrör fungerar bättre till mer krävande arbeten som att nå under exempelvis buskar och häckar.

Är man ute efter en tystare grästrimmer är det värt att satsa på en batteridriven modell. Idag finns det många batteridrivna modeller på marknaden som är kraftfulla, tysta och nästintill fria från vibrationer.

Grästrimmer, trimmer & röjsåg i Stockholm