Häcksax i Stockholm

Häcksax i Stockholm

Vi har häcksaxar från Husqvarna, Stihl och Hitatchi.
Med hjälp av STIHLs häcksaxar, stånghäcksaxar och stamkvistare har park- och landskapsvården aldrig varit enklare. Maskinerna är utvecklade för att ge bästa skäreffekt och bekvämt arbete i alla lägen. STIHLs häcksaxar är specialister på tätväxande och extremt långa häckar. Överallt där häcksaxen inte räcker till kommer stånghäcksaxarna från STIHL till sin rätt.

Husqvarnas häcksaxar förenar bra ergonomi med hög kvalitet och utmärkta klippresultat. Motorn och startapparaten på häcksaxen är konstruerade för snabb och smidig start. Häcksaxarna är idealiska för diverse uppgifter i trädgården och klippning av såväl höga som låga häckar.
Med många olika märken och modeller så kan du vara säker på att du kan hitta en häcksax som passar dina behov. Alla märkena har batteri, el och bensin varianter som alla ligger i toppen av testresultaten.

Olika typer av häcksax i Stockholm

Det finns olika typer av häcksaxar för olika typer av behov. En bensindriven häcksax i Stockholm är den kraftfullaste, denna maskin är perfekt för att kapa eller trimma större grenar med effektivitet. En sladdriven häcksax fyller samma funktion, dock är skillnaden att man har en sladd som konstant måste ha koll på. Fördelen med en sladdriven häcksax är att “bränslet” aldrig tar slut. Med hjälp av en batteridriven häcksax kan du fritt röra dig i trädgården. Det är därför viktigt att ha flera batteri som man kan byta under arbetets gång.

Läs mer om dom här:
Husqvarna
Stihl