Motorsåg i Stockholm från Husqvarna

Motorsåg från Stihl & Husqvarna i Stockholm

En motorsåg i Stockholm är ett mycket effektivt verktyg som underlättar arbetet. En motorsåg är perfekt för att fälla träd eller såga bort grenar. Något man bör tänka på är att använda motorsågen på ett korrekt sätt för att minimera risken för potentiella skador. Välkommen in till oss på Södermalms Trädgårdsmaskiner om du är i behov av en motorsåg från exempelvis Stihl i Stockholm.

För mer information om våra motorsågar, ring oss på 08–645 22 00 eller skicka ett mail till Mikael på mikael@sodermalms-tradgardsmaskiner.se

Skyddskläder och säkerhet

Glöm inte att skydda din kropp när du använder motorsåg. Vi tillhandahåller allt från byxor, jackor och handskar till hjälmar. Alla våra skyddskläder hittar du här. Det viktigaste man bör tänka på när man ska använda en motorsåg är att man har hörselkåpor samt skyddsglasögon. Vi hjälper dig hitta rätt skyddskläder för dina ändamål, välkommen in!

Säkerhet är av största vikt vid användning av en motorsåg. Innan man börjar är det en god idé att man kontrollerar sin motorsåg för att se att ingenting är trasigt eller slitet inför arbetet. En sak man bör uppmärksamma är hur kedjan är spänd sam att den löper längs hela bladet.

Motorsåg i Stockholm

Vi saluför dessa märken:

Olika typer av motorsågar

Det finns två olika typer av motorsågar, bensindrivna och batteridrivna, oavsett om du väljer en motorsåg från Stihl eller från Husqvarna. De olika typerna passar såklart olika bra till olika ändamål. En bensindriven motorsåg är ett bra alternativ om du ska arbeta länge och såga mycket stora träd eller grenar. Ska du exempelvis vara ute i skogen och jobba en hel dag kan det vara svårt att släpa runt på extrabatterier till motorsågen, därför bör man då välja en bensindriven modell.

Ska du använda din motorsåg hemma i trädgården till lite mindre arbeten passar en batteridriven modell utmärkt. Batteridrivna motorsågar passar även bra att använda på mer ljudkänsliga ställen som olika offentliga miljöer. Detta på grund av att de har mindre vibrationer och inte är lika högljudda, något som gör dom mycket praktiska och bekväma att arbeta med. Dessutom är dessa mer miljövänliga tack vare att de inte släpper ut några avgaser!

Känner du dig osäker på vilken motorsåg som passar dina behov bäst hjälper vi gärna till med tips och rådgivning, välkommen med din fråga!

Köp en Motorsåg i Stockholm hos Södermalms Trädgårdsmaskiner