Robotgräsklippare, robotklippare Husqvarna Automower Stockholm

Robotgräsklippare – Automower® i Stockholm

Robotgräsklippare, robotklippare eller Automower® i Stockholm är något som har vuxit enormt bara de senaste två åren. Och det är inte så konstigt. Att klippa gräsmattan är en av de saker som vi tycker är allra tråkigast under sommaren. Samtidigt tillbringar vi gärna tid på våra gröna mattor. Med en robotgräsklippare eller Automower® kan du garanterat koppla av samtidigt som du varje morgon vaknar upp till en perfekt, nyklippt gräsmatta.

Vi tillhandahåller robotgräsklippare från några av de ledande tillverkarna som Husqvarna, Stiga, Honda och Viking. Vi erbjuder dessutom service och reparationer på alla våra märken av robotklippare.

Vill du veta mer om hur dessa robotgräsklippare fungerar? Välkommen att besöka oss i vår butik i Sätra strax söder om Stockholm, ringa oss eller skicka ett mail till Mikael:
mikael@sodermalms-tradgardsmaskiner.se

Husqvarna Automower 230 ACX

Vi saluför dessa märken:

Från Wikipedia:

Robotgräsklippare, eller automatiska gräsklippare som de också benämns, klipper gräs inom ett begränsat område, som är utmarkerat genom en kabel som sänder ut en svag signal. Denna signal fungerar som ett osynligt stängsel och hindrar robotgräsklipparen från att åka utanför denna gräns.

Robotgräsklippare har en programvara som gör att den kan ställas in för att endast klippa vissa tider eller om den ska bege sig till sin laddningsstation om det börjar regna. Dessa automatiska gräsklippare är också utrustade med säkerhetssystem som automatiskt stoppar de skärande knivarna om maskinen lyfts upp eller lutas, och dessutom finns inbyggda larm som högljutt väcker uppmärksamhet vid försök till stöld.

Robotgräsklippare på Wikipedia

Robotgräsklippare, robotklippare & Automower® i Stockholm